Line

Archive for the ‘Advertentie’ Category

Kunstgras

1 mei 27th, 2015

Kunstgras is in opmars

Heeft u al kunstgras in uw tuin laten leggen? Steeds meer mensen geven aan dat ze dit inderdaad gedaan hebben. Vanwaar deze opmars van kunstgras boven gewoon gras. In dit artikel gaan we in op de voordelen van kunstgras.

Toegenomen kwaliteit van kunstgras

De kunstgraswereld heeft niet stil gezeten. Waar je vroeg duidelijk het verschil kon zien tussen gewoon gras en kunstgras is dit de laatste jaren niet meer zo. Dit komt doordat fabrikanten veel geld investeren in de verdere ontwikkeling van kunstgras. Deze investeringen hebben niet alleen gezorgd voor verhoging van de kwaliteit maar ook de diversiteit.

Het aantal kunstgras toepassingen neemt toe

Niet alleen de kwaliteit van kunstgras is toegenomen. Er zijn ook steeds meer verschillende typen kunstgras waarbij het grote verschil tussen de verschillende type vezels ligt. Zo onderscheiden we o.a. de volgende type vezels:

W shape: bij intensief gebruik

C shape: matig tot intensief gebruik

E shape: matig tot intensief gebruik waarbij het zacht aan moet voelen

F shape: voor een zachte mat die minder vaak gebruikt wordt.

Verschillende kleuren kunstgras

Denkt u bij kunstgras aan de kleur groen? Die tijd is al lang voorbij. Uiteraard is groen nog steeds de kleur die het meest gebruikt wordt maar wat dacht u van de volgende kleuren: blauw, rood, paars, roze, wit, zilver, grijs, bruin, zwart en oranje. Zeker de laatste kleur wordt ten tijde van EK’s en WK’s gretig afgenomen.

Kunstgras vereist minder onderhoud

Ten opzichte van gras vereist kunstgras minder onderhoud. Zo hoef je kunstgras nooit te bemesten, besproeien, te maaien of te verticuteren. Daarnaast heb je geen last van onkruid. Alles bij elkaar ben je minder tijd kwijt voor het onderhouden van je tuin en dat klinkt veel mensen als muziek in de oren.

Samenvattend

De opmars van kunstgras is overduidelijk. Dit vanwege de continue verhoging van kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter. Wanneer is uw tuin aan de beurt?

Adverteren

0 februari 12th, 2014

Adverteren, maar dan zoals u het graag wilt.

Dat kan. Wij bieden een manier van adverteren door middel van een blog.

U kan u eigen blog helemaal aanpassen naar u eigen wens, u stuurt ons de tekst en foto’s (max 2) toe en wij maken er een mooi geheel van.

Het product of artikel heeft uiteraard  te maken met de tuin of gerelateerde aan de tuin.

Het plaatsen van een link naar de Tuinideeën website is vaak al voldoende voor een gratis plaatsing.

Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier.

Creatiefkettingzagen

0 augustus 16th, 2013

Creatiefkettingzagen maakt sculpturen met de motorkettingzaag, waarbij alles zo veel mogelijk met de kettingzaag wordt gemaakt.

Alle beelden zijn uniek en meestal op aanvraag gemaakt. Afhankelijk van de wens bekijken we wat er mogelijk is.

De beelden worden afgewerkt zoals de klant dat wenst.  Verder verzorgen we demonstraties voor bijvoorbeeld:bedrijven, winkeliersvereniging, braderie en particulier.

Ook doen wij mee aan wedstrijden als onder andere, carvingcup Borger en het Nederlands kampioenschap sculptuurzagen.

Ga voor meer informatie en voor contact naar www.creatiefkettingzagen.nl

 

Tips voor de inrichting van een moderne tuin

0 september 19th, 2012

 

Net zoals er ontelbare mogelijkheden zijn wat betreft de inrichting van een huis, zijn deze mogelijkheden er ook voor de inrichting van uw tuin. Gaat u voor de inrichting van uw tuin voor dezelfde stijl als uw woning, zodat het één geheel wordt, of kiest u juist voor iets totaal anders? Aangezien een moderne leefomgeving nog steeds erg trendy is, hieronder dé elementen die horen bij de inrichting van moderne tuinen.

Strakke lijnen
Een strakke vormgeving met behulp van strakke lijnen vormen de leidraad van een moderne tuin. Welke materialen u daarbij wilt gebruiken is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. Houd u van warm dan gaat u voor hout en anders misstaan RVS en stenen ook niet. Wat vaak voorkomt in een moderne tuin zijn vierkante en rechthoekige vlakken, het gebruik van platte stenen en verschillende soorten omheiningen. Het kleurgebruik komt vaak wat sober over, maar ook felgekleurde bloemen misstaan niet in deze tuinsoort.

Gebruik van water
Water is één van de belangrijkste dingen die in een moderne tuin eigenlijk niet kan en mag ontbreken. Doe dit met opvallende waterbakken die eventueel in elkaar overlopen, zodat er een prachtig schouwspel ontstaat. Combineer dit watergebruik eventueel met mooie waterplanten.

Prachtige verlichting
Verlichting in een strakke en moderne tuin is anders dan in iedere andere tuin. Waar in een klassieke tuin de verlichting vooral hoog, middels lantaarnpalen, etc., hangt, is de verlichting in een moderne tuin vaak laagvloers, bijvoorbeeld onder een laag plexiglas of door middel van ledverlichting aan de zijkant van een vlonder of terras. Maar ook strakke pilaren of rechte lampen misstaan natuurlijk niet in een moderne tuin. Het is maar net waar uw voorkeur naartoe gaat. Speel in ieder geval met licht en materialen, zodat uw tuin het beste tot zijn recht komt.

Naast bovenstaande drie elementen kunnen er nog veel meer elementen aan een moderne tuininrichting toegevoegd worden. Als u de genoemde elementen maar niet uit het oog verliest en in uw achterhoofd houdt wanneer u begint met de (her)inrichting van uw tuin.

 

 

Uw website/product ook promoten via deze weblog, neem dan contact op met de beheerder via het mailformulier

De Trampoline

0 oktober 9th, 2010

Trampolines zijn een steeds meer en meer te zien in de tuinen.


Het is een stuk ontspanning waar u en uw kinderen zich uren mee kunnen vermaken en ook veel plezier mee kunnen hebben, het is tenslotte ook nog goed voor de dagelijkse beweging.

Toch zijn er een hoop dingen die wel handig zijn als uw die van te voren weet zoals de kwaliteit, de maten, ingraven of op het grasveld zetten, en uiteraard de veiligheid, zoals bijvoorbeeld dat  er een net om heen kan enz.

Voor dit alles is er een zeer interessante en relevante website namelijk http://www.trampoline-kopen.nl/.

Hier vindt u niet alleen alles wat hierboven beschreven is, maar ook meer als dat zoals aankoop advies e.d. en antwoorden op uw vragen die u heeft.

Ga voor al uw advies over trampolines dan ook naar http://www.trampoline-kopen.nl/

Ontspannen in de natuur


Uw website/product ook promoten via deze weblog, neem dan contact op met de beheerder via het mailformulier